ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ: Δεν παραιτείται ο Απ. Τζιτζικώστας

Εκλογές ΝΔ: Δεν παραιτείται ο Απ. Τζιτζικώστας

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία μετά την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών και την παραίτηση το πρωί της Δευτέρας του Ευ. Μεϊμαράκη.

Ο εκτελών χρέη προέδρου σε δηλώσεις του γνωστοποίησε ότι παραιτείται και περιμένει να πράξουν το ίδιο και υπόλοιποι υποψήφιοι.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ.

Κύκλοι προσκείμενοι στον Απόστολο Τζιτζικώστα διαμηνύουν ότι δεν είναι στις προθέσεις του να παραιτηθεί από τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

«Δεν πρόκειται να παραιτηθεί από περιφερειάρχης», αναφέρουν κύκλοι του Απόστολου Τζιτζικώστα και χαρακτηρίζουν προσχηματικές τις δηλώσεις του Ευ. Μεϊμαράκη, επιμένοντας ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για το φιάσκο των εκλογών.

Όπως είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει καμιά σχέση με το χθεσινό φιάσκο. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της Ν.Δ. (Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης) είναι διορισμένοι στις θέσεις που κατέχουν, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκλεγμένος. Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη, μετά το χθεσινό φιάσκο και δεν την είχε ζητήσει τις προηγούμενες πενήντα μέρες.

Σχετικές ειδήσεις