ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ – Ασημακοπούλου: Αρχίζουμε από το μηδέν στη δεύτερη αναμέτρηση

Εκλογές ΝΔ – Ασημακοπούλου: Αρχίζουμε από το μηδέν στη δεύτερη αναμέτρηση

«Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι αρχίζουμε από το μηδέν στη δεύτερη αναμέτρηση. Όποιοι κι αν είναι οι συσχετισμοί». Αυτό δήλωσε σήμερα, Δευτέρα (21/12/2015) η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, η κ. Ασημακοπούλου ρωτήθηκε για το τι νομίζει πως έφταιξε για το αποτέλεσμα του Απόστολου Τζιτζικώστα στον πρώτο γύρο των εκλογών αλλά και το πώς είδε συνολικά την εκλογική διαδικασία.

«Αυτό είναι μία μεγάλη κουβέντα. Θα μπορούσα να σας πω πολλούς λόγους για τους οποίους ο κ. Τζιτζικώστας κατετάγη τρίτος. Θα μπορούσα να εστιάσω στο εξωκοινοβουλευτικό, θα μπορούσα να μιλήσω για το ότι είχε αντιπάλους στο λεκανοπέδιο με μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, όλα αυτά θα μπορούσα να τα πω, αλλά η ουσία είναι ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα. Και παρ’ ότι προφανώς αυτή ήταν η προτίμησή μου είμαι πολύ χαρούμενη για το γενικότερο για τη ΝΔ για τη μεγάλη συμμετοχή, για το ότι εστάλη ένα μήνυμα ότι είμαστε μία μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη», δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ.

Σχετικές ειδήσεις