ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Όταν η Μπακογιάννη πόσταρε στο Facebook τη συνάντηση με τον Κυριάκο

ΝΔ: Όταν η Μπακογιάννη πόσταρε στο Facebook τη συνάντηση με τον Κυριάκο

Συγκινημένη δήλωσε σήμερα, Τετάρτη (13/01/2016) η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία του κόμματος. 

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα καθώς η ΝΔ γύρισε σελίδα και επεσήμανε την ανάγκη να δουλέψουν όλοι σκληρά.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας την οποία πρέπει να φέρουμε εις πέρας. Οι απαιτήσεις από το νέο πρόεδρο είναι πάρα πολύ ψηλές, και είμαι σίγουρη ότι αυτή η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί θα συνεχιστεί και στο μέλλον», τόνισε.

Όπως είπε η βουλευτής της ΝΔ, ο νέος πρόεδρος του κόμματος ξεκαθάρισε πως «όλα τα στελέχη της ΝΔ από οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκονται, θα δουλεύουν πάρα πολύ».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση επεσήμανε πως δεν συζήτησε με τον πρόεδρο για θέσεις, ενώ δήλωσε πως είναι πολύ σημαντική μέρα για την ίδια και σε ανθρώπινο επίπεδο.

«Δεν παύουμε να είμαστε και άνθρωποι. Όπως καταλαβαίνετε ήταν εξαιρετικά συγκινητικό και τιμητικό να βλέπεις τον αδερφό σου πρόεδρο της ΝΔ αλλά πέραν αυτού δίνω μεγάλη σημασία στο νέο αέρα που πνέει στα γραφεία της ΝΔ», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.

Μάλιστα, η ίδια φρόντισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το τετ-α-τετ που είχε με τον αδελφό της και νέο πρόεδρο της ΝΔ.