ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαψεύδει η Χρυσοβελώνη ότι η κόρη της εργάζεται στο γραφείο του υπουργού Αμυνας

Διαψεύδει η Χρυσοβελώνη ότι η κόρη της εργάζεται στο γραφείο του υπουργού Αμυνας

Σε διάψευση δημοσιεύματος που θέλει την κόρη της διορισμένη στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Αμύνης προχώρησε ηεκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ., Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που αναφέρει ότι η κόρη μου είναι διορισμένη και εργάζεται στο γραφείο του κ. Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας είναι ψευδές, ανυπόστατο, παραπλανητικό και κακόβουλο. Το ΦΕΚ διορισμού της στο ΥΕΘΑ, που εμφανίζει και επικαλείται η εφημερίδα, αφορά την περίοδο προ των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Με την παραίτηση της προηγούμενης κυβέρνησης, αυτοδικαίως, όπως υπαγορεύει ο νόμος, ο διορισμός της έπαψε να ισχύει από τον Αύγουστο. Μετά τις εκλογές και με την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα κυβέρνηση ούτε διορίστηκε εκ νέου, ούτε απασχολείται στο γραφείο του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ., Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Είναι απορίας άξιο πως η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αγνοεί την ισχύ του ΦΕΚ που επικαλείται και υποπίπτει σε ένα τέτοιο ολίσθημα που την εκθέτει. Κατά συνέπεια, η διεύθυνση της εφημερίδας οφείλει να επανορθώσει άμεσα και να ανακαλέσει. Σε κάθε άλλη περίπτωση, το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη» καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη.

Σχετικές ειδήσεις