ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να δημοσιεύσει το δικό του πόθεν έσχες

ΣΥΡΙΖΑ: Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να δημοσιεύσει το δικό του πόθεν έσχες

Στην ανακοίνωση της Νέα Δημοκρατίας που ζητούσε την δημοσίευση του πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα για την περίοδο 2009-2010, απάντησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από την πλευρά του, τη δημοσίευση του πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται χαρακτηριστικά, «ζητήσαμε από τον κ. Μητσοτάκη να απολύσει από λογογράφο του τον κ. Ψυχάρη αλλά αυτός φαίνεται ότι τον προσέλαβε να γράφει τις ανακοινώσεις του κ. Κουμουτσάκου».

Στη συνέχεια αναφέρεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεχίσει να ασχολείται με την ουσία του «αστείου» δημοσίευματος των «Νέων».

Όπως υπογραμμίζεται, «οι δηλώσεις πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού είναι καθαρές, δημόσιες και έχουν εγκριθεί από ορκωτούς λογιστές». «Όποιος θέλει να τις ερευνήσει δεν έχει παρά να ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία».

«Η Ν.Δ. όμως που καταπίνει αμάσητες τις εξωχώριες δραστηριότητες Παπασταύρου αλλά διυλίζει τα στημένα δημοσιεύματα πανικόβλητων εκδοτών μας προκαλεί. Καλούμε, λοιπόν, τον κ. Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα το δικό του πόθεν έσχες προκειμένου να διαπιστώσει το πανελλήνιο εάν οι εταιρείες στις οποίες συμμετείχε η σύζυγός του με τον κ. Παπασταύρου (του Παναμά, βεβαίως βεβαίως) είναι και αυτές δηλωμένες», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές ειδήσεις