ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος: Οι αθλιότητες του Πολάκη έγιναν η επίσημη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ

Κουμουτσάκος: Οι αθλιότητες του Πολάκη έγιναν η επίσημη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

«Από χθες, με τη βούλα του πρωθυπουργού, οι αθλιότητες Πολάκη έγιναν η αυθεντική έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης Τσίπρα», έγραψε ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος της ΝΔ μίλησε και στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ τονίζοντας, «ο Πολάκης έγινε η επίσημη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ αναφερόμενος στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την Εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ έκανε λόγο για μια «δεινή πολιτική ήττα για τον κ. Τσίπρα».

Αναφερόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό ο κ. Κουμουτσάκος υπογράμμισε, «απέτυχε και πάλι να αποπροσανατολίσει από τα αδιέξοδα που έφερε στη χώρα» και όπως σημείωσε, ο κ. Τσίπρας «συνεχώς στην πολιτική αναμέτρηση θα είναι ηττημένος».

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει μέτρα που είναι βαθιά υφεσιακά.

«Ζητάμε εκλογές για να αποτραπεί, έστω και την τελευταία στιγμή η εθνική μας βύθιση, η διάλυση και η παρακμή της χώρας», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις