ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Το ζήτημα του χρέους μπήκε στο τραπέζι, τώρα χρειάζεται σκληρή δουλειά

Νικολόπουλος: Το ζήτημα του χρέους μπήκε στο τραπέζι, τώρα χρειάζεται σκληρή δουλειά

Στο χθεσινό (09/05/2016) Eurogroup αναφέρθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, με δήλωσή του.

Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε:

«Συμφωνία χωρίς ψήφιση νέων μέτρων, αλλά με "κόφτη" και συνέχιση του "θρίλερ" για το θέμα του χρέους, που αποτελεί το κορυφαίο ζήτημα του Ελληνικού Προγράμματος, σημαίνει ότι "μόλις τώρα αρχίσαμε".

Μόνον η βιωσιμότητα, η ελάφρυνση του χρέους και η αναδιάρθρωση του, μπορεί ουσιαστικά να οδηγήσει στο τέλος αυτής της μεγάλης ελληνικής περιπέτειας ....

H επιβεβαίωση των διακηρυγμένων προθέσεων του Eurogroup της 09ης Μαΐου, από το Eurogroup της 24ης Μαΐου, σημαίνει την έναρξη της διαδικασίας αναδιάρθρωσης και της πρόσβασης στις αγορές της ελληνικής οικονομίας, που παραμένει εδώ και 7 χρόνια "αλυσοδεμένη στην κλίνη του Προκρούστη", μέσα στην δίνη της ύφεσης.

Το ζήτημα του χρέους μπήκε στο τραπέζι και γι’ αυτό επαινούμε την Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, όμως ούτε θριαμβολογίες τεκμαίρονται, ούτε προβλέπεται λύση.. αύριο !!!

Για αυτό το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος "κραυγάζει", αλλά "Το Μαξίμου δεν ακούει"!!! Είναι ώρα μόνον για δουλειά!!! ...

Να αφήσουμε τους πανηγυρισμούς κατά μέρος και να σηκώσουμε τα μανίκια... αλλιώς σύντομα θα ξαναβρεθούμε ... στο "τηγάνι"!!!

Έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας... και στην πλάτη μας μεγάλο δημοσιονομικό βάρος».

Σχετικές ειδήσεις