ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Πρέπει να φύγουν, ο Καμμένος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί πολλές φορές

Μητσοτάκης: Πρέπει να φύγουν, ο Καμμένος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί πολλές φορές

Τοποθετείται εφ' όλης της ύλης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που εμφανίζεται αποφασισμένος για συγκεκριμένη δράση απέναντι στα κακώς κείμενα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνοντας τις αντίστοιχες δεσμεύσεις.

Η κυβέρνηση έχει αφήσει συνειδητά τη χώρα ανυπεράσπιστη σε διάφορους μπαχαλάκηδες, γιατί από εκεί αντλούσε εκλογική πελατεία, τονίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων. Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει ότι «δεν πρέπει να κλείσουν τα κανάλια. Είναι πλήγμα για τη Δημοκρατία».

Αναλυτικότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει πως «είναι απόλυτη δέσμευσή μου ότι η αποκατάσταση και η διαφύλαξη της τάξης και του νόμου, στο κέντρο, στις γειτονιές παντού στην Ελλάδα, είναι προτεραιότητά μου. Είμαι αποφασισμένος να τελειώνω με το άβατο των Εξαρχείων από τον πρώτο μήνα».

Και προσθέτει: «Δεν μπορεί να υπάρξει ευημερία και ελευθερία, χωρίς ασφάλεια. Η Κυβέρνηση έχει αφήσει συνειδητά τη χώρα ανυπεράσπιστη σε διάφορους μπαχαλάκηδες, γιατί από εκεί αντλούσε εκλογική πελατεία. Δεν πρόκειται να παζαρέψω το δικαίωμα και του τελευταίου πολίτη να νιώθει και να είναι ασφαλής. Εδώ φτάσαμε να πέφτει θύμα βίας στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας. Σκεφθείτε πως νιώθει ο απλός πολίτης».

Σχετικές ειδήσεις