ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ-Ομιλία Μητσοτάκη: Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη

ΔΕΘ-Ομιλία Μητσοτάκη: Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη

Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης για την κρίση, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Πρέπει όλοι τώρα να βάλουμε πλάτη. Δεν επιτρέπεται να λείπει κανείς από αυτή την προσπάθεια είναι το καθήκον σας, είπε συνεχίζοντας την ομιλία του στη ΔΕΘ ο Κ. Μητσοτάκης.

Ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας ήταν μέχρι χθες απέναντι σε όλα τα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης, είτε πρωτοστατούσε σε κινητοποιήσεις είτε τα καταψήφιζε στη Βουλή και τόνισε: Καμία ανάπτυξη δεν μπορεί να είναι βιώσιμη εάν δεν δίνει ευκαιρίες σε εκείνους που η κρίση έπληξε σκληρά.

Η κρίση έπληξε την οικογένεια με εξαρτώμενα μέλη, επισήμανε και είπε πως πρώτη προτεραιότητα για τη ΝΔ είναι η μέση ελληνική οικογένεια, «είναι για μένα στοίχημα», είπε και εξήγγειλε ανάμεσα σε άλλα, κουπόνι 180 ευρώ τον μήνα σε όσες οικογένειες δεν μπορούν να βάλουν το παιδί τους σε παιδικό σταθμό.

Επίσης, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη. «Θα δίνουμε στους δικαιούχους ρευστό και όχι κουπόνια για να αποφασίζουν οι ίδιοι για τις προτεραιότητες τους».

Σχετικές ειδήσεις