ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αιτωλοακαρνανία ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλεί σε εκλογική ετοιμότητα τη ΝΔ

Στην Αιτωλοακαρνανία ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλεί σε εκλογική ετοιμότητα τη ΝΔ

Επίσκεψη στο Αγρίνιο αλλά και περιοδεία σε πολλές περιοχές του νομού Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιεί σήμερα, Πέμπτη (06/10/2016), ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας το πρόγραμμα της εξόρμησής του στην κοινωνία.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, ο κ. Μητσοτάκης θα εξακολουθήσει τις περιοδείες του σε όλη την Επικράτεια, με σκοπό να προβάλλει το μήνυμα της «άλλης πολιτικής», όπως αυτή διατυπώθηκε διά της Συμφωνίας Αλήθειας που συνέταξε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ήδη ο πρόεδρος της ΝΔ έχει καλέσει όλα τα στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης να βρίσκονται σε εκλογική ετοιμότητα.

Μάλιστα, στο κόμμα επικρατεί τις τελευταίες ώρες κλίμα ευφορίας, μετά και την προσχώρηση του πρώην εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννη Καλλιάνου.

Ο κ. Καλλιάνος συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (05/10/2016) με τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά, καλωσορίζοντας το νέο «γαλάζιο» πλέον βουλευτή: «Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική Παράταξη που ενώνει όλους τους Έλληνες και υποδέχεται κάθε δημιουργικό άνθρωπο που θέλει να συμβάλλει στην μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία υπέρ των μεταρρυθμίσεων».

Σχετικές ειδήσεις