ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος στο twitter: Άθλιοι όσοι χτυπούν χυδαία τον Θάνο Πλεύρη

Κουμουτσάκος στο twitter: Άθλιοι όσοι χτυπούν χυδαία τον Θάνο Πλεύρη

Τις ευχές του για περαστικά και ταχεία ανάρρωση προς τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θάνο Πλεύρη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική έστειλε μέσω twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος, επικρίνοντας όσους μιλούν άσχημα για το νεαρό πολιτικό.

«Η αθλιότητα κάποιων που κτυπούν χυδαία τον Θάνο Πλεύρη ενώ δίνει μάχη ζωής, είναι η κόκκινη έκφραση της βαρβαρότητας των άκρων. Του εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Θα έχουμε χρόνο να συνεχίσουμε να συζητάμε τις ιδεολογικές διαφορές μας. Περαστικά Θάνο», έγραφε το tweet του κ. Κουμουτσάκου.

Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος πρώην βουλευτής και δικηγόρος Θάνος Πλεύρης νοσηλεύεται διασωληνωμένος για δεύτερο συνεχόμενο εικοσιτετράωρο στη ΜΕΘ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με σηψαιμία.

Η σηψαιμία (ή βακτηριαιμία) είναι μια πολύ σοβαρή νοσολογική ασθένεια που μπορεί να συμβεί σε όλες τις ηλικίες, και στα δυο φύλα, και χαρακτηρίζεται από την ανίχνευση μικροβίων-βακτηρίων στο αίμα (κυκλοφορικό σύστημα).

Οποιαδήποτε λοίμωξη – φλεγμονή ανθρωπίνου οργάνου ή ιστού μπορεί να προκαλέσει τη σηψαιμία (τα μικρόβια μεταφέρονται σε όλο το σώμα δια της αιματικής κυκλοφορίας).

Η σηψαιμία είναι σοβαρότατη κατάσταση και ο ασθενής έχει την όψη βαρέους πάσχοντος. Υψηλός πυρετός, ρίγη, ταχύπνοια, ταχυκαρδία, μη καλή επαφή με το περιβάλλον, πετέχειες (εκχυμώσεις), είναι συμπτώματα που χαρακτηρίζουν τη σηψαιμία.

Σχετικές ειδήσεις