ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστρέφει ο Γρηγοράκος στο ΠΑΣΟΚ - Προς Χαριλάου Τρικούπη και η Μάρκου

Επιστρέφει ο Γρηγοράκος στο ΠΑΣΟΚ - Προς Χαριλάου Τρικούπη και η Μάρκου

Ειδήσεις για ΠΑΣΟΚ και Λεωνίδα Γρηγοράκο: Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, καθώς την επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, έπειτα από απουσία ενός χρόνου μετά και τη διαγραφή του, ανακοίνωσε ο βουλευτής Λακωνίας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, τη στιγμή που ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Ιλχάν κοινοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, την ανεξαρτητοποίησή του από το Ποτάμι.

Νεώτερες πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τον κ. Ιλχάν να βρίσκεται ένα βήμα πριν από το «κατώφλι» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Κατά τα λοιπά, η επιστροφή Γρηγοράκου ήρθε ως συνέπεια του χθεσινού (12/01/2017) ραντεβού που είχαν ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, και την «παλινόρθωσή» του στην Χαριλάου Τρικούπη.

Σημειώνεται πως ο κ. Γρηγοράκος είχε διαγραφεί στις 15/01/2016 από το ΠΑΣΟΚ, έπειτα από την κριτική που είχε ασκήσει την κ. Γεννηματά για τη στάση της απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

Κοντά στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και η Κατερίνα Μάρκου

markou arxeiou

Την ίδια στιγμή, μια δήλωση που έκανε σήμερα η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου στον ραδιοσταθμό «North 98 FM» της Θεσσαλονίκης, ήταν αρκετή, ώστε να πυροδοτήσει σενάρια για ενδεχόμενη επιστροφή της στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Κληθείσα να σχολιάσει την πρόθεση της Άννας Διαμαντοπούλου για τη δημιουργία νέου κεντροαριστερού πολιτικού φορέα, η πρώην βουλευτής του Ποταμιού είπε: «Θα ηταν καλύτερο ολοι μαζί στο ιδιο τραπέζι να καθίσουμε και να συζητήσουμε για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και εγώ προσωπικά προτιμώ ένα κάλεσμα του 6% απο το κάλεσμα του 0%».

Όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις στο πολιτικό επίπεδο θα είναι ραγδαίες και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς επίκεινται σημαντικές αλλαγές στα κομματικά «στρατόπεδα» και τους συσχετισμούς των πολιτικών δυνάμεων μέσα στη Βουλή.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για την Κεντροαριστερά

Σχετικές ειδήσεις