ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι οριστικό: Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη προσχώρησε ο Ιλχάν Αχμέτ

Είναι οριστικό: Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη προσχώρησε ο Ιλχάν Αχμέτ

Ειδήσεις | Δημοκρατική Συμπαράταξη: Με την επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή (13/01/2017), ο μειονοτικός βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ, εκφράζοντάς της την πρόθεσή του να προσχωρήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος τον υποδέχθηκε λέγοντας: «Καλωσόρισες στο σπίτι σου. Εργαζόμαστε σκληρά για την ενότητα όλου του χώρου».

Η κ. Γεννηματά, όπως δήλωσε λακωνικά, αποδέχθηκε την επιθυμία του κ. Ιλχάν να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία πλέον αριθμεί 18 βουλευτές και είναι ισοδύναμη τρίτη δύναμη με την Χρυσή Αυγή.

Ο βουλευτής είχε ανακοινώσει νωρίτερα την ανεξαρτητοποίησή του από το Ποτάμι, μέσω επιστολής που κοινοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «προξενιό» ξεκίνησε πριν από ένα μήνα, όταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κατά την περιοδεία του στη Κομοτηνή, συζήτησε με τον Ιλχάν Αχμέτ το ενδεχόμενο προσχώρησής του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Δεύτερη συνάντηση έγινε αμέσως μετά τις γιορτές και κλείστηκε το σημερινό ραντεβού με την κ. Γεννηματά.

Σχετικές ειδήσεις