ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση - «βόμβα» από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση - «βόμβα» από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις | ΣΥΡΙΖΑ: Τριγμούς προκαλεί στην Κουμουνδούρου η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Σεβαστάκη, ο οποίος μιλώντας το πρωί της Τρίτης (31/01/2017) στο ραδιόφωνο «North 98» της Θεσσαλονίκης είπε ότι το κόμμα του έχει μικρές διαφορές σε σύγκριση με τη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τον κ. Σεβαστάκη, «ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η ΝΔ θα μπορούσαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συνομιλήσουν πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο όπως για το πλεόνασμα, τη φοροδιαφυγή και την αυξημένη φορολογία. Άλλωστε οι διαφορές μεταξύ των δύο είναι περιορισμένες».

SEVASTAKIS SYRIZA

Ερωτηθείς, εξάλλου, για το εάν βλέπει ως πιθανό το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως το θέμα αυτό επαναλαμβάνεται κάθε φορά που μια διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μάλιστα, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «βλέπει σαν όραμα τις εκλογές, γιατί θέλει να καθίσει στην καρέκλα της εξουσίας».

Ο κ. Σεβαστάκης, πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει δημοψήφισμα ως προς τις απαιτήσεις των δανειστών, αλλά είπε πως «αυτή τη στιγμή το δημοψήφισμα έχει αποδυναμωθεί, αλλά η καταφυγή στον λαό με κάποιον τρόπο θα μπορούσε να υπάρξει ακόμη και σαν επιχείρημα».

Σχετικές ειδήσεις