ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκέντρωση της ΛΑΕ στα ειρηνοδικεία για τους πλειστηριασμούς

Συγκέντρωση της ΛΑΕ στα ειρηνοδικεία για τους πλειστηριασμούς

Κάλεσμα στους πολίτες να συγκεντρωθούν σε όλα τα ειρηνοδικεία της χώρας σήμερα Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι απευθύνει η Λαϊκή Ενότητα με στόχο τη μη εκτέλεση πλειστηριασμών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της «η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τη στήριξη του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων της Βουλής, προετοιμάζει ένα νέο σύστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών».

Η ΛΑΕ υπογραμμίζει πως το νέο αυτό σύστημα θα δώσει τη δυνατότητα σε τράπεζες και funds -«κοράκια»- να υφαρπάξουν τις λαϊκές περιουσίες, ξεπερνώντας τις μεγάλες κοινωνικές αντιδράσεις.

Η Λαϊκή Ενότητα επιτίθεται στους θεσμούς , χαρακτηρίζοντας τους οικονομικούς δολοφόνους και υπογραμμίζει «τα εξοντωτικά για τον λαό σχέδια της κυβέρνησης, των δανειστών και του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων, δεν θα περάσουν. Οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν ξανά στο «κενό».

Στο κάλεσμα της η ΛΑΕ απευθύνεται σε στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος, σε οργανώσεις της Αριστεράς, σε κινήματα, σε συλλογικότητες και σε πολίτες και ζητά να δώσουν δυναμικό «παρών» ώστε να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

«Δεν αποχωρούμε , δεν υποχωρούμε, λέμε όχι στους πλειστηριασμούς», το μήνυμα της ΛΑΕ.

Σχετικές ειδήσεις