ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ για την τραγωδία στο Μενίδι: Τόσκας εναντίον Χρυσόγονου

«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ για την τραγωδία στο Μενίδι: Τόσκας εναντίον Χρυσόγονου

Τριγμούς έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της κυβέρνησης η κόντρα που ξέσπασε τη Δευτέρα (12/06/2017) ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, και τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Χρυσόγονο, με αφορμή το τραγικό περιστατικό στο Μενίδι.

Αφορμή στάθηκε μια δήλωση του κ. Χρυσόγονου, στον Real FM, ο οποίος επέκρινε τον κ. Τόσκα, λέγοντας πως «δεν μπορεί 20 μήνες να είναι υπουργός και να μιλάει για άβατο».

Φανερά ενοχλημένος, με δηλώσεις του στον ίδιο ραδιοσταθμό, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε στον ευρωβουλευτή λέγοντας: «Θα του πρότεινα να πάει και στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, που είναι και η περιοχή του, για να μας κάνει προτάσεις και γι' αυτή την περιοχή».

Και συνέχισε ο κ. Τόσκας σε ιδιαίτερα ειρωνικό ύφος: «Οι προτάσεις δεν θα πρέπει να γίνονται από την κεντρική πλατεία των Βρυξελλών, οι προτάσεις είναι καλύτερα να γίνονται από τους ανθρώπους που ζουν εδώ. Έχω επισκεφθεί αρκετές φορές τη Δυτική Αττική, έχουν γίνει σοβαρές ενέργειες για μείωση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας, αλλά όποιος νομίζει ότι μέσα σε 24 ώρες ή σε έναν χρόνο ή σε δύο χρόνια θα λυθεί το θέμα της Δυτικής Αττικής και ξαφνικά τα παιδιά θα πηγαίνουν σχολείο και θα υπάρξει σοβαρή ενασχόληση επαγγελματική, και όχι με τα ναρκωτικά κάποιων ανθρώπων, θα πει ψέματα».

Σχετικές ειδήσεις