ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές Κεντροαριστερά – Μήνυμα ενότητας από τη Γεννηματά: Κέντρο της πολιτικής μας ο Άνθρωπος

Εκλογές Κεντροαριστερά – Μήνυμα ενότητας από τη Γεννηματά: Κέντρο της πολιτικής μας ο Άνθρωπος

Το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει ως επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς ανέλυσε κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας των υποψηφίων για το χρίσμα το βράδυ της Δευτέρας (30/10/2017) η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Ανήκω στη μεγάλη παράταξη της Κεντροαριστεράς. Δεν είμαστε εκκρεμές πολιτικό κέντρο, που κινείται πότε από δω και πότε από κει. Θέλουμε να εκφράσουμε τους πολίτες. Καλοί οι αριθμοί, καλή και η οικονομία, όμως κέντρο της πολιτικής μας είναι ο Άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά.

Ξεκάθαρο ήταν και το μήνυμά της για την κρίση: «Οι ανισότητες που μας κληροδότησε η κρίση, δεν μπορεί να γίνουν κληρονομιά στα παιδιά μας»

Στο ερώτημα αν η ίδια αν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον εκλεγεί στην ηγεσία του νέου φορέα, η Φώφη Γεννηματά απάντησε: «Πρώτα θα μιλήσει ο ελληνικός λαός. Δεν αποφασίζω ερήμην του».

Σε ό,τι αφορά την πρότασή της για την οικονομία, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είπε: «Προτεραιότητές μου η αξιοπιστία και η αλλαγή της συμφωνίας όσον αφορά τα πρωτογενή πλεονάσματα, που πρέπει να πάνε στο 2%, την αναδιάρθρωση του χρέους και την αλλαγή του ρόλου του Υπερταμείου».

Διαβάστε εδώ τα κυριότερα σημεία του debate των υποψηφίων για την προεδρία της Κεντροαριστεράς

Δείτε εδώ περισσότερες ειδήσεις για την Κεντροαριστερά

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για τη Φώφη Γεννηματά

Σχετικές ειδήσεις