ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεντροαριστερά - Θεοχαρόπουλος: Η χώρα χρειάζεται επιτέλους μία νέα προοδευτική πολιτική

Κεντροαριστερά - Θεοχαρόπουλος: Η χώρα χρειάζεται επιτέλους μία νέα προοδευτική πολιτική

«Η έξοδος από τη σημερινή πολυδιάστατη κρίση δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, απαιτεί αλλαγή των πολιτικών, σχέδιο, όραμα, επιμονή σε προοδευτικές τομές και ανατροπές και εθνική συνεννόηση χωρίς τεχνητή πόλωση», τονίζει στο μήνυμά του για το νέο έτος ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος επισημαίνει ακόμη ότι «η χώρα χρειάζεται επιτέλους μία νέα προοδευτική πολιτική μακριά από τη συντήρηση και τον λαϊκισμό» και υπογραμμίζει: «Για αυτό το 2018, με τη συγκρότηση του νέου ισχυρού φορέα της Κεντροαριστεράς, πρέπει να αποτελέσει τη χρονιά ορόσημο για αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών ώστε να μπουν τα θεμέλια για την υπέρβαση της κρίσης με ένα νέο προοδευτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας».

Όσο για το απερχόμενο 2017 ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναφέρει ότι «αποτέλεσε μία ακόμη δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας με παρούσα τη βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση και με τις ασκούμενες πολιτικές να οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι οι διακηρύξεις για "καθαρή έξοδο από την κρίση" αποτελούν τη "νέα αυταπάτη" για την επόμενη χρονιά».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις