ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Καμμένος: Με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πολιτικά ερωτικά καβγαδάκια

Δημήτρης Καμμένος: Με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πολιτικά ερωτικά καβγαδάκια

Τους λόγους της αντιπαράθεσης που έχει προκύψει στους κόλπους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αναφορικά με το Σκοπιανό προσπάθησε να εξηγήσει την Πέμπτη (01/02) ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

«Αδύναμοι αριθμητικά αλλά με το βέτο μας συγκυβερνούμε», είπε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Με τον ΣΥΡΙΖΑ οι κόντρες που έχουμε είναι πολιτικά ερωτικά καβγαδάκια».

Ερωτηθείς, εάν υπάρχει απόφαση να αφήσουν τα κυβερνητικά πόστα οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, εάν ψηφιστεί από τη Βουλή συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία», ο Δημήτρης Καμμένος είπε: «Δεν υπάρχει κάποια τέτοια απόφαση».

Και συνέχισε: «Η επόμενη μέρα αν περάσει, με όλες αυτές τις προϋποθέσεις, υποθέσεις, δεν θα είναι εύκολη για τη συγκυβέρνηση».

Σχολιάζοντας τις βολές που δέχθηκε από το Νίκο Φίλη, ο οποίος τον χαρακτήρισε «ακροδεξιό», είπε: «Όσοι χαρακτηρίζουν τους άλλους, θα πρέπει να δουν οι ίδιοι πόσο μεγάλη δεξιά στροφή έχουν κάνει οι ίδιοι».

Στον κ. Καμμένο, πάντως, απάντησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη: «Εάν θεωρούμε αυτή τη συνεργασία καλή και θέλουμε να τη διαφυλάξουμε, πρέπει να την προσέξουμε. Εάν την πυροβολούμε, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

Σχετικές ειδήσεις