ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλαλητήριο Αθήνα - Άδωνις Γεωργιάδης: Ψέμα οι γκρίνιες στη ΝΔ - Είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ

Συλλαλητήριο Αθήνα - Άδωνις Γεωργιάδης: Ψέμα οι γκρίνιες στη ΝΔ - Είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, υποστήριξε την Κυριακή (04/02) σε ομιλία του από την Πάτρα ότι «τα όσα λέγονται περί διάσπασης στη ΝΔ είναι ψέμα», σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στον απόηχο του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα.

«Δεν υπάρχει ούτε ένας που να αμφισβητεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προσπάθειά του να γίνει πρωθυπουργός μία ώρα αρχύτερα. Είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε το θέμα του ονοματολογικού, γιατί δεν ήθελε να λύσει το θέμα, αλλά ήθελε να διασπάσει την ΝΔ και να μειώσει την διαφορά των δύο κομμάτων».

Επίσης, είπε ότι «ο πρωθυπουργός ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για το εθνικό συμφέρον της χώρας, διότι αν ενδιαφερόταν προφανώς θα είχε κάνει εντελώς διαφορετικούς χειρισμούς» και πρόσθεσε: «Θα είχε κρατήσει το θέμα πολύ χαμηλά, θα είχε καλέσει από την αρχή τους πολιτικούς αρχηγούς, θα είχε αποτυπώσει μία πραγματική εθνική γραμμή και θα είχε εμπνεύσει εμπιστοσύνη».

«Τελικά», όπως ανέφερε ο 'Αδωνις Γεωργιάδης, «αυτό που κατάφερε ο κ. Τσίπρας ήταν να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους», διατυπώνοντας την εκτίμηση, ότι «τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός θα κάνει μεγάλη στροφή στο Σκοπιανό».

Σχολιάζοντας, εξάλλου, την επίθεση που έγινε από κουκουλοφόρους στο ξενοδοχείο όπου μίλησε, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «μας επιτίθενται γιατί θέλουν να μας φιμώσουν, αλλά δεν πρόκειται να μας φιμώσουν οι διάφοροι κουκουλοφόροι».

Σχετικές ειδήσεις