ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Καρτάλης: «Το ΠΑΣΟΚ θα σκάσει με κρότο»

Κ. Καρτάλης: «Το ΠΑΣΟΚ θα σκάσει με κρότο»

Αντίθετος με τη «σιωπή» στο ΠΑΣΟΚ όσον αφορά την «επόμενη μέρα» εμφανίστηκε ο Κώστας Καρτάλης, εκτιμώντας ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος.

«Όταν το ΠΑΣΟΚ θα σκάσει στο έδαφος, αυτό θα γίνει με κρότο και θα σπάσει σε πολλά κομμάτια που δεν θα συγκολλιούνται μετά» προειδοποίησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ FM».

Μάλιστα, ο κ. Καρτάλης άφησε αιχμές για όσους «έχουν την εντύπωση ότι έτσι όπως εξελίσσεται η κατολίσθηση του ΠΑΣΟΚ κάποια στιγμή θα κάνει γκελ στο έδαφος και θα σηκωθεί ψηλά, όπως γίνεται με μια λαστιχένια μπάλα».

Όπως ανέφερε ο βουλευτής, αυτό που προέχει είναι να γίνει συζήτηση για την ιδεολογική κατεύθυνση του κόμματος, πώς μπορεί να μιλήσει ξανά στους πολίτες και τις απαντήσεις μπορεί να δώσει σε κρίσιμα ερωτήματα.

«Η σιωπή δεν καλύπτει τα προβλήματα. Αντιθέτως, τα μεγιστοποιεί» ανέφερε, σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι «εγκληματικά σιωπηλό», κάτι που επιτείνει τα προβλήματα.

Στα πλαίσια αυτά, κάλεσε τον Γ. Παπανδρέου να διασαφηνίσει τις προθέσεις του για την επόμενη ημέρα, ευελπιστώντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει «με πολιτικό τρόποι κι όχι μικροκομματικό, μικροπολιτικό».

Επίσης, αναφερόμενος στην κυβέρνηση, επέρριψε ευθύνες στον Λουκά Παπαδήμο που δέχθηκε να συμβιβαστεί κομματικά όσον αφορά τη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου, και ζήτησε τη συγκρότηση ενός μικρότερου κυβερνητικού σχήματος.