ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μπεγλίτης: Ενδεικτική ημερομηνία η 19η Φεβρουαρίου

Π. Μπεγλίτης: Ενδεικτική ημερομηνία η 19η Φεβρουαρίου

Ενδεικτική ημερομηνία για τις εκλογές χαρακτήρισε την 19η Φεβρουαρίου ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης.

Σε συνέντευξή του στο «ΣΚΑΪ», ο κ. Μπεγλίτης υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει μια συζήτηση με εσωστρεφή χαρακτήρα. «Η ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου είναι ενδεικτική, δεν ήταν γραμμένη πάνω στο μάρμαρο», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η παράταση του βίου της κυβέρνησης αποτελεί συνάρτηση πολλών παραγόντων.

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, ο νέος εκπρόσωπος Τύπου παραδέχθηκε ότι η παράταξη διανύει την πιο δύσκολη συγκυρία από τη Μεταπολίτευση.

«Χρειάζεται άνοιγμα με συντεταγμένο τρόπο της εσωκομματικής συζήτησης για το πού βρισκόμαστε και να κάνουμε απολογισμό του κυβερνητικού έργου μας. Οι εσωκομματικές διαδικασίες θα γίνουν με τον πιο συντεταγμένο και ενωτικό τρόπο και όχι με την πολιτική ατζέντα του καθενός» ανέφερε.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μπεγλίτης υποστήριξε ότι οι εκλογή αρχηγού θα γίνει από τη βάση, ενώ ερωτηθείς για το εάν ο Γ. Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος, δήλωσε: «Ποιος μπορεί να αποστερήσει από τον κ. Παπανδρέου το δικαίωμα να καταθέσει υποψηφιότητά;».