ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη

"Η ανάταξη της χώρας απαιτεί μια νέα μεγάλη ιδέα, ικανή να εμπνεύσει τους Έλληνες και να τους δώσει πίστη για το μέλλον με μια οικονομία παραγωγική, δυναμική, ανταγωνιστική και όχι πλέον κρατικοδίαιτη" τονίζει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της.

Η κ. Μπακογιάννη σημειώνει ότι "η Δημοκρατική Συμμαχία τον πρώτο χρόνο της ύπαρξής της δούλεψε σκληρά υπηρετώντας ακριβώς αυτούς τους στόχους, αυτή τη νέα μεγάλη ιδέα. Εργάστηκε μεθοδικά και αποτελεσματικά και μάλιστα στο ευρωπαϊκό επίπεδο, μόνο εκείνη υπήρξε αξιόπιστη και καρποφόρος".

Εκτιμά επίσης ότι "αν οι Έλληνες τη νέα χρονιά δουλέψουμε σκληρά, με σχέδιο και συγκρότηση, μπορούμε να κάνουμε άλματα, να πετύχουμε, να αντιμετωπίσουμε την κρίση εμπιστοσύνης και να αποκαταστήσουμε το κύρος της Ελλάδας".

"Το αξίζουμε και μπορούμε να οικοδομήσουμε αυτό το ελπιδοφόρο μέλλον για το λαό και τον τόπο. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά", καταλήγει στο μήνυμά της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.