ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Καρύδης: Το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να γίνει Ένωση Κέντρου

Δ. Καρύδης: Το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να γίνει Ένωση Κέντρου

Για τον κίνδυνο να μετατραπεί το ΠΑΣΟΚ σε Ένωση Κέντρου, που τη δεκαετία του 1970 γνώρισε την απαξίωση και τη διάλυση, προειδοποίησε ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Καρύδης.

«Στο ΠΑΣΟΚ ζούμε πραγματικά δραματικές καταστάσεις που δεν εχουν σχέση με ανάλογες στο παρελθόν. Ο πολιτικός μας χώρος έχει δεχθεί ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά μεγάλο πλήγμα», ανέφερε ο κ. Καρύδης σε συνέντευξή του στο pireas2day.gr.

«Εάν δεν αφυπνιστούμε και δεν αλλάξουμε ρότα θα έχουμε την τύχη της Ένωσης Κέντρου, τη δεκαετία του ΄70 που γνώρισε την απαξίωση και τελικά τη διάλυση», εκτίμησε.

Επίσης, ο κ. Καρύδης προέβλεψε ότι η απογοήτευση οδήγησε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στην αποστασιοποίηση , ενώ το φαινόμενο των διαρροών, κυρίως προς τα Αριστερά, εντείνεται.

Γι αυτό, ο κ. Καρύδης προέταξε την ανάγκη επανακαθορισμού της φυσιογνωμίας και της ταυτότητας του κόμματος, ώστε το ΠΑΣΟΚ να προσφέρει ασφάλεια και προοπτική για το μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, ο «πράσινος» βουλευτής, ζήτησε αλλαγή ηγεσίας από τη βάση του κόμματος, καθώς η σημερινή «έχει χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και κυρίως δεν δημιουργεί ελπίδα και προοπτική για το παρόν και το μέλλον».