ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κόκκινη γραμμή για μένα τα εργασιακά»

«Κόκκινη γραμμή για μένα τα εργασιακά»

«Προσφέραμε μεγάλη υπηρεσία χθες», τόνισε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, εξηγώντας ότι πλέον οι εταίροι μας θα πρέπει να μας ακούν πολύ πιο σοβαρά.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η οποία διεγράφη την Κυριακή από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, μετά την αρνητική ψήφο που έδωσε στο νέο Μνημόνιο, σημείωσε πως «τα δύο κόμματα εξουσίας που διχοτομήθηκαν στην ουσία, έστειλαν το μήνυμα στους εταίρους ότι το σύστημα έχει φτάσει στα όριά του και ότι τον Ιούνιο -οπότε σύμφωνα με το μνημόνιο θα έρθουν τα νέα μέτρα που θα ορίζουν ότι η ανταγωνιστικότητα θα πρέπει να πάει στα επίπεδα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης - θα διαπραγματευθούμε καλύτερα με τους εταίρους μας.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου, μιλώντας στο ΣΚΑΙ ξεκαθάρισε ότι είναι ΠΑΣΟΚ και μόνο με το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να είναι υποψήφια, δηλώνοντας ότι για την ίδια τα εργασιακά είναι «προσωπική κόκκινη γραμμή».

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου είπε επίσης ότι στηρίζει και εκτιμά τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ άφησε αιχμές για ορισμένους βουλευτές που όπως είπε «ήταν εύκολο να «βολευτούν» πίσω από την κομματική πειθαρχία.

Δήλωσε ακόμα ότι εκτιμά τον κ. Σαμαρά, ο οποίος είχε πει σωστά πράγματα, όμως του καταλόγισε ότι δεν ήθελε να αναλάβει κανένα μερίδιο ευθύνης.