ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγωγές κατά της Bild προανήγγειλε ο Τσίπρας

Αγωγές κατά της Bild προανήγγειλε ο Τσίπρας

«Θα λογοδοτήσουν όσοι επιτίθενται με αυτό τον τρόπο» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας πρόσφατο δημοσίευμα της Bild, που υπονοούσε σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεταφυσικού χαρακτήρα επιθέσεις... Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε επιθέσεις σαν αυτές που είδαμε στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας Bild που ανέφερε προχθές, ότι ο μεγάλος φόβος για την Ελλάδα είναι τα υψηλά ποσοστά της ριζοσπαστικής αριστεράς, η οποία, έλεγε, ριζοσπαστική αριστερά είναι σχεδόν συνυφασμένη με την τρομοκρατία», δήλωσε ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στον ρ/σ «ΑΘΗΝΑ 9,84».

Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας διεμήνυσε ότι τέτοιες επιθέσεις λάσπης δεν θα μείνουν αναπάντητες. «Θα λογοδοτήσουν όσοι επιτίθενται με αυτό τον τρόπο» ξεκαθάρισε, διευκρινίζοντας ότι η απάντηση θα δοθεί και στο θεσμικό και στο νομικό και στο πολιτικό πεδίο.

Επίσης, ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα θα θέσει δίλημμα στους πολίτες να μην ψηφίσουν Αριστερά, για να μην χάσουν τις δουλειές τους, τα σπίτια τους, τη ζωή τους.