ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Fuck off Τροι@@α»

«Fuck off Τροι@@α»

Ύστερα από δύο χρόνια ανοχής ο λαόςέχει φθάσει πλέον στα όρια των αντοχών του

Με δούρειο ίππο τα διάφορα παπαγαλάκια τους, άλωσαν τη χώρα...

Σαν άλλη Τροία, η πληγωμένη Ελλάδα μας, μετρά τις πληγές τις μετά την οριστική και αμετάκλητη υπογραφή της θανατικής της ποινής, που της ανακοινώθηκε και επισήμως την 21/02/2012, ημερομηνία καρκινική (διαβάζεται και ανάποδα) και άρα ιδιαιτέρως σημαντική για ορισμένους σημειολογικά και όχι μόνο...

Μετρά τις πληγές που της άφησαν τα «μεσαία δάχτυλα» του "Focus," οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και οι προκλητικές παραλήψεις της κυβέρνησης Παπανδρέου, τα επικοινωνιακά παιχνίδια των παραδοσιακών ΜΜΕ που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην παραπληροφόρηση των Ελλήνων (όχι όλα αλλά σημαντική μερίδα τους), οι δήθεν πιέσεις των Τροϊκανών, οι μυστικές συναντήσεις που καθόρισαν το μέλλον της Ελλάδας, τα μνημόνια που υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας, την εθνική μας κυριαρχία, τον ορυκτό μας πλούτο και σήμερα την υγεία μας, η οποία ξεπουλήθηκε και μάλιστα με αντάλλαγμα την πλήρη ανυπαρξία φαρμάκων τελευταίας γενιάς στη χώρα μας και την εισαγωγή φθηνών και αναποτελεσματικών έως και επικίνδυνων σκευασμάτων.

Τέρμα πια η τραγωδία όμως! Ως εδώ ήταν το πάρτι. Αυτός ο λαός, που εδώ και δυο χρόνια υποφέρει τα πάνδεινα, είναι έτοιμος να πει το «άι γ........ όλοι»!!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ!

Οι Δούρειοι Ίπποι αποκαλύφθηκαν!!!

Τέλος οι κραυγές αγωνίας και απόγνωσης! Τώρα θα πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του και θα αναλάβει την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που ευθύνονται για τα όσα αποφασίστηκαν αλλά και για τα όσα θα αποφασιστούν στο άμεσο μέλλον.

Πάνω από όλα η ΕΛΛΑΔΑ!

Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά... μόνο Γ...!!!!!!