ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φήμες και μεθοδεύσεις για υποψηφιότητα Ραγκούση

Φήμες και μεθοδεύσεις για υποψηφιότητα Ραγκούση

Από κει που όλα έδειχναν –στο ΠΑΣΟΚ- να ακολουθούν μια ευθύγραμμη πορεία, με μια ισχυρή υποψηφιότητα (αυτή του Βενιζέλου) και προκαθορισμένα αποτελέσματα, τελικά το παιχνίδι ανοίγει και η τράπουλα ανακατεύεται…

Μετά την κατάθεση της υποψηφιότητας του Χρ. Παπουτσή (θυμάστε που σας το είχαμε προαναγγείλει επισημαίνοντας μάλιστα, πως μόνο ο Παπουτσής ήταν σε θέση να συγκεντρώσει τις απαραίτητες εκ του καταστατικού υπογραφές για την υποψηφιότητά του;) οι πληροφορίες του "Newsbomb.gr" αναφέρουν ότι «ψήνεται» και άλλη μία τουλάχιστον.

Και αναφερόμαστε στον εκ των «κηπουρών» του Γιώργου, τον κ. Γ. Ραγκούση.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πληροφορίες μας, την υποψηφιότητα Ραγκούση «ζυμώνει» μια ομάδα στελεχών που αυτοχαρακτηρίζονται «μεταρρυθμιστές».

Πρόκειται για στελέχη κατά βάση προσκείμενα στο ΓΑΠ, με θέσεις πολύ κοντά σε αυτές των Ραγκούση, Μόσιαλου, Παπακωνσταντίνου, «ούλτρα μνημονιακά». Τα στελέχη αυτά, όπως χαρακτηριστικά μας τόνιζε κάποιο απ’ αυτά, εκτιμούν ότι ο κ. Βενιζέλος εκπροσωπεί τη «διαπλεκόμενη δεξιά στροφή», ο Παπουτσής «το παλαιό, βαθύ ΠΑΣΟΚ» και «γιατί να μην εκπροσωπηθεί σε αυτή την αναμέτρηση και το μεταρρυθμιστικό ΠΑΣΟΚ;», αναρωτιούνται.

Και προσπαθούν να πείσουν τον Ραγκούση να είναι υποψήφιος, ώστε να εκπροσωπήσει αυτή την τάση.

Μέχρι στιγμής ο κ. Γ. Ραγκούσης δεν έχει πει το «ναι», αλλά όπως γνωρίζουμε… καλοβλέπει μια τέτοια εξέλιξη…

Να λοιπόν, που το παιχνίδι ανοίγει για τα καλά στο πράσινο στρατόπεδο.

Σημειώστε, ότι ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αν και έχει κάνει σχετική συζήτηση με τον κ. Βενιζέλο, δεν έχει ακόμα επίσημα πει ότι αποσύρεται απ’ την κούρσα της διαδοχής…