ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Καρχιμάκης: Δημιουργούμε δυναμική για νίκη στις εκλογές

Μ. Καρχιμάκης: Δημιουργούμε δυναμική για νίκη στις εκλογές

Ικανοποίηση για την προσέλευση του κόσμου στις σημερινές εκλογές του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, Μιχάλης Καρχιμάκης.

«Δημιουργούμε μια νέα δυναμική για νίκη στις εκλογές», τόνισε ο κ. Καρχιμάκης, προσθέτοντας ότι έναντι αυτών που ορέγονται ένα «μικρό ΠΑΣΟΚ» κι ένα κατακερματισμένο πολιτικό σύστημα το Κίνημα απαντά με τη φωνή της λαϊκής του βάσης ότι «κάθε φορά που η πραγματικότητα μας δοκιμάζει, η συσπείρωση γίνεται το βασικό αντανακλαστικό μας».

Μάλιστα, ο κ. Καρχιμάκης επισήμανε ότι οι σημερινές διαδικασίες είναι απάντηση ότι το ΠΑΣΟΚ «παραμένει ο πυρήνας του πολιτικού μας συστήματος, είναι εδώ, είναι ενωμένο και είναι δυνατό να σηκώσει το βάρος της ευθύνης για το καλό και της χώρας και της Δημοκρατίας».

«Απαντάμε πως η δημοκρατική παράταξη ποτέ δεν κρίθηκε στα εύκολα. Πάντα κρίθηκε στα δύσκολα και στα μεγάλα. Και εκεί μετράμε τις μεγαλύτερες εθνικές νίκες», σημείωσε, προσθέτοντας ότι στο ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αλλάξουν πολλά, αλλά πάντα «με σταθερό προσανατολισμό στον άνθρωπο και στις ανάγκες του».