ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μαρκόπουλος: Ναι σε συνεργασία με το «Άρμα Πολιτών»

Κ. Μαρκόπουλος: Ναι σε συνεργασία με το «Άρμα Πολιτών»

Αντίθετος με το ενδεχόμενο συνεργασίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» με τη ΝΔ και θετικός σε συνεργασία με το «Άρμα Πολιτών» εμφανίστηκε ο Κώστας Μαρκόπουλος.

«Είναι δυνατόν να ομνύουμε σε μια διαφορετική λύση εναντίον του μνημονίου και να πάμε να συγκυβερνήσουμε για το μνημόνιο 2; Ε, πρέπει να είμαστε οι μεγαλύτεροι κωλοτούμπες από όλους τους άλλους που κάνανε τόσες κωλοτούμπες, εδώ και κάτι βδομάδες ή μήνες» τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι η συζήτηση με το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά πάει πολύ καλά. «Είναι μια ελεύθερη φωνή, μια φωνή της κοινής λογικής, με κοινωνικές και πολιτικές ευαισθησίες. Ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος κι εκείνος έσπασε τις αλυσίδες της κομματικής του υποχρέωσης. Τον τιμώ γι' αυτό, είναι δική του απόφαση. Θα συνεχίσω να τον τιμώ, ό,τι απόφαση κι αν πάρει. Μακάρι να ενώσει τις δυνάμεις μαζί μας», τόνισε.

Ερωτηθείς για τις επιθέσεις στελεχών της ΝΔ στο κόμμα του Π.Καμμένου, ο κ. Μαρκόπουλος σχολίασε ότι οι «ύβρεις και οι κατηγορίες είναι ένδειξη αδυναμίας, δεν είναι ένδειξη δύναμης».