ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρέππας: "Θα δώσω την μάχη όπου μου πει το ΠΑΣΟΚ"

Ρέππας: "Θα δώσω την μάχη όπου μου πει το ΠΑΣΟΚ"

Ο Δημήτρης Ρέππας μιλώντας στον "Αθήνα 984" άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, εάν το ΠΑΣΟΚ το επιλέξει.

Ο κ. Ρέππας κάνοντας αυτοκριτική στην πολιτική στάση, που κράτησε αυτή την περίοδο, δήλωσε πως «μιλήσαμε για τη χώρα και αφήσαμε κατά μέρος τον ελληνικό λαό. Εάν δεν σώσεις το λαό, δεν σώζεις τη χώρα σου. Χώρα και λαός είναι δύο πράγματα τα οποία είναι αδιαχώρητα».

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε, που πρόκειται να κατέβει υποψήφιος, ο Δημήτρης Ρέππας δήλωσε πως αυτό είναι στην διακριτική ευχέρεια του κόμματος, ενώ συμπλήρωσε πως εάν το ΠΑΣΟΚ επιλέξει για τον ίδιο να μην είναι υποψήφιος, αυτός θα το δεχθεί.

Συγκεκριμένα, η απάντηση του κ. Ρέππα ήταν η εξής:

«Όπου επιλέξει το κόμμα μου. Εάν με θεωρεί κατάλληλο και χρήσιμο να δώσω τη μάχη - επειδή δεν θέλω να είμαι λιποτάκτης σε αυτή τη δύσκολη ώρα - αυτό θα μου πει που πρέπει να δώσω τη μάχη». Μάλιστα, άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος, τονίζοντας «εκτός πια εάν το κόμμα κρίνει ότι η απουσία μας μπορεί να είναι πιο χρήσιμη από την παρουσία μας. Και σε αυτό θα είμαι απολύτως σύμφωνος».