ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προς… επιστροφή, ακόμη επτά «γαλάζιοι» αντάρτες

Προς… επιστροφή, ακόμη επτά «γαλάζιοι» αντάρτες

Θέμα ωρών μοιάζει να είναι η επιστροφή των Γιώργου Βαγιωνά, Γιώργου Καρασμάνη, Μαργαρίτη Τζίμα και Κώστα Παπασιώζου στη ΝΔ.

Οι τέσσερις διαγραφέντες, συναντήθηκαν σήμερα με τον γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ, Κώστα Τασούλα, κάνοντας πολλούς να θεωρούν βέβαιη την επιστροφή τους ακόμη και μέσα στην ημέρα.

Πηγές της Συγγρού, διαμηνύουν πάντως πως δεν έχουν προγραμματιστεί σχετικές ανακοινώσεις και «υποβαθμίζουν» το σημερινό ραντεβού, λέγοντας πως οι επαφές με τα στελέχη είναι σχεδόν καθημερινές. Αυτό επί της ουσίας, αποτελεί πάντως έμμεση επιβεβαίωση των πληροφοριών που θέλουν και άλλους «γαλάζιους αντάρτες» να επιστρέφουν στο... μαντρί της Συγγρού.

Δεδομένου πάντως ότι η αιτία της επιστροφής των ανωτέρω στελεχών, αποτελεί η μεταστροφή της στάσης τους και η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης καθώς και η σθεναρή στήριξη της ΝΔ και η απόφασή τους να μην ενταχθούν σε άλλους σχηματισμούς, στην ίδια κατηγορία των ...υπό επιστροφή, θα πρέπει να εντάξουμε και τους Ελίζα Βόζενμπεργκ, Γιώργο Βλάχο και Κώστα Γκιουλέκα.

Η τελική απόφαση, ο χρόνος και ο τρόπος ανακοίνωσης της επαφίεται στον Αντώνη Σαμαρά, που θα δώσει και τη σχετική εντολή επανένταξης των στελεχών.

Διαβάστε ακόμη: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ