ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρύ το κλίμα στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη - Θλίψη για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Γεννηματά Χαριλάου Τρικούπη θλίψη
Θλίψη στο ΚΙΝΑΛ για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά
ΙΝΤΙΜΕ/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Φώφη Γεννηματά: Βαρύ το κλίμα στη Χαριλάου Τρικούπη.

Θλίψη έχει προκαλέσει στα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής η είδηση του θανάτου της προέδρου του κόμματος, Φώφης Γεννηματά, με το κλίμα που διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή - όπως είναι αναμενόμενο - να είναι βαρύ.

Στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη έχουν προσέλθει στελέχη του ΚΙΝΑΛ, όπως είναι ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ο γραμματέας της Κ.Ε. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Μιχάλης Κατρίνης, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚΑΠ, Θεόδωρος Καπετανάκης.

Γιώργος Παπανδρέου: Είμαι συντετριμμένος που έφυγε η Φώφη μας

Στο γραφείο του στη Βουλή βρέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου λίγη ώρα μετά το άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. Ο πρώην πρωθυπουργός, και νυν υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, προχώρησε σε μια λιτή δήλωση στο περιστύλιο της Βουλής.

«Είμαι συντετριμμένος που έφυγε η Φώφη μας δίνοντας μια μάχη πράγματι παλικαρίσια», ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ανδρουλάκης για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά: Είναι μια ημέρα ανείπωτης θλίψης

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη

Η Φώφη Γεννηματά πέρασε στην ιστορία. Αφήνοντας πίσω της μεγάλη προσφορά και μια σπουδαία παρακαταθήκη για το Κίνημά μας, αλλά και μια δημιουργική, αξιοπρεπή και γεμάτη ήθος πορεία στη δημόσια ζωή της πατρίδας μας.

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε πολλές μάχες στη ζωή της κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό φίλων και αντιπάλων που στο πρόσωπό της έβλεπαν μια γενναία πολιτικό, με καθαρές και έντιμες θέσεις που βρέθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Ειδικά, για όλους εμάς που συμπορευτήκαμε μαζί της τα πιο δύσκολα χρόνια της Παράταξης, είναι μια ημέρα ανείπωτης θλίψης.

Την αποχαιρετούμε με αγάπη. Η σκέψη μου σήμερα είναι στην οικογένειά της. Ελπίζω τα μηνύματα αγάπης και αναγνώρισης όλης της ελληνικής κοινωνίας να απαλύνουν έστω και λίγο τον πόνο τους.

Παύλος Γερουλάνος: Συγκλονισμένος για τη Φώφη Γεννηματά – Αναστέλλω την προεκλογική εκστρατεία

Ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, σε δήλωσή του έκανε γνωστό ότι είναι συγκλονισμένος από την απώλεια της «φίλης και συντρόφισσας» όπως τη χαρακτήρισε, ενώ ενημέρωσε πως αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία.

«Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια της φίλης και συντρόφισσας Φώφης Γεννηματά. Αυτή τη στιγμή η σκέψη μου, η σκέψη όλων μας, είναι με την οικογένειά της. Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία», ανέφερε ο κ. Γερουλάνος.

Το μήνυμα του Παύλου Γερουλάνου

Λοβέρδος: Αντίο Φώφη μας

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρει σε δήλωση του «Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τον σπαραγμό μου. Αντίο Φώφη μας!», ενώ και ο Χάρης Καστανίδης δηλώνει συγκλονισμένος.

Ο κ. Καστανίδης σημειώνει «Αδυνατώ να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι έφυγε από κοντά μας.»

«Υπάρχουν κάποιες στιγμές που τα λόγια δεν έχουν νόημα. Ήσουν το φωτεινό χαμόγελο που ακούμπησε την ψυχή μας, ο οδηγός μας στα δύσκολα, ο φάρος μας στα σκοτάδια , ο Άνθρωπός μας», ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης στην ανάρτηση του και πρόσθεσε: «Σ ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε, για τα γέλια και τα ταξίδια μας. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου φεύγει σημερα.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου η κηδεία της

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η «άγνωστη» Φώφη Γεννηματά και η κατάρα του καρκίνου που ταλαιπώρησε την οικογένειά της