ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWSBOMB.GR

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες οι ψηφοφόροι - Ψηφίζουν για «ανανέωση» (Vids)

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες οι ψηφοφόροι - Ψηφίζουν για «ανανέωση» (Vids)
Όλα βαίνουν καλώς στην εκλογική διαδικασία
Newsbomb.gr / Ευδοκία Μύτιλη

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Από τις 7 το πρωί προσέρχονται στις κάλπες οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ για να αναδείξουν τον νέο αρχηγό του κόμματος.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, όπου αναμένεται να ψηφίσει ο ένας εκ των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κόσμος προσέρχεται στις κάλπες χωρίς προβλήματα, ενώ δεν παρατηρούνται ουρές όπως την περασμένη Κυριακή, όταν και διεξήχθη ο πρώτος γύρος των εκλογών. Οι ψηφοφόροι μίλησαν στην κάμερα του Newsbomb.gr λέγοντας πως ήρθαν να ψηφίσουν ώστε να έρθει στο κόμμα αέρας ανανέωσης.

Υπήρξαν και αυτοί που έκαναν και το χιούμορ τους, λέγοντας πως «εμείς οι γέροι ψηφίζουμε για την ανανέωση».

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η αρμόδια Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ για τις εσωκομματικές εκλογές (ΕΔΕΚΑΠ), δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είχαν ψηφίσει την προηγούμενη Κυριακή, στον α' γύρο και δεν θα πληρώσουν εκ νέου 3 ευρώ.

Ομαλά και με καλή ροή η προσέλευση στις Π.Ε. Τρικάλων και Καρδίτσας

Άνοιξαν οι κάλπες στις 7:00 το πρωί για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και την ανάδειξη προέδρου, στις Περιφερειακές Ενότητες Τρικάλων και Καρδίτσας. Η ψηφοφορία και στις δύο περιοχές ξεκίνησε και εξελίσσεται ομαλά, με καλή ροή προσέλευσης, αν και πρωί, σύμφωνα με όσα τονίζουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γραμματέας της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΚΙΝΑΛ Νίκος Γανιάς και Τρικάλων Λώρεν Κασσοπούλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το σπίτι που πούλησε ο Μητσοτάκης - Το παρασκήνιο του δύσκολου «αποχωρισμού»

Ανοιχτά σήμερα Κυριακή καταστήματα και σούπερ μάρκετ - Οι ώρες λειτουργίας

Τιγκράι: Γιατί σφαγιάζονται οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι της Αιθιοπίας