ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Βενιζέλου κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση Βενιζέλου κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Βολές κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, που άφησε νέες αιχμές για τη στάση του προέδρου του ΣΕΒ, κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλου.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο δημαρχείο Ιλίου, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «αν θέλουμε για την Ελλάδα προοπτική και ασφάλεια, πολιτική πλατφόρμα ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης, τότε η λύση είναι ισχυρό ΠΑΣΟΚ, που θα είναι εγγυητής της διακυβέρνησης, για μια κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο και κορμό την υπεύθυνη κεντροαριστερά».

Μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος άσκησε δριμεία κριτική κατά της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ απέναντί του δεν έχει ένα «κεντροδεξιό μέτωπο», αλλά «το μέτωπο της καθαρής δεξιάς, της καραδεξιάς», κάνοντας λόγο για συσπείρωση ακραίων στοιχείων που «επανέρχονται στην κοίτη τους στο όνομα μιας μικροπαραταξιακής επιδίωξης».

«Έχουμε απέναντί μας τον κ. Σαμαρά και το κόμμα του που με άγχος προσπαθεί να λύσει προβλήματα εσωτερικών συσχετισμών χωρίς αυτοκριτική, συγκεκριμένη πρόταση και αξιοπιστία στην Ευρώπη αλλά ακόμα και στις συντηρητικές κυβερνήσεις που κυριαρχούν», προσέθεσε.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε βολές και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «αριστερή εκδοχή της δημαγωγίας».

Επίσης, έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τον κ. Δασκαλόπουλο, λέγοντας ότι συμφέροντα «έλεγαν σε μυστικές συναντήσεις αυτά που δεν τολμούσαν να πουν δημόσια στον ελληνικό λαό».