ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Ο Σαμαράς αντιστρέφει την πραγματικότητα

ΚΚΕ: Ο Σαμαράς αντιστρέφει την πραγματικότητα

Βολές κατά του κ. Α. Σαμαρά εξαπέλυσε το Κομουνιστικό Κόμμα με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ στην εθνική συνδιάσκεψη του κόμματος.

«Με μεγάλο θράσος ο πρόεδρος της ΝΔ αντιστρέφει την πραγματικότητα για να συκοφαντήσει το ΚΚΕ.

Κατηγορεί το ΚΚΕ και τους αγώνες των εργαζομένων για το κλείσιμο των επιχειρήσεων που οι καπιταλιστές κλείνουν αναζητώντας υψηλότερο κέρδος σε άλλες χώρες, για το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που τις κλείνουν τα μονοπώλια και η καπιταλιστική κρίση, η ένταξη και η προσαρμογή στην ΕΕ αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την σημερινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ.

«Η προεκλογική αγωνία των άλλων κομμάτων, το τι θα γίνει στις 18 Ιούνη και μετά, ένα στόχο έχει: Πώς θα υπηρετηθεί και μόνο η κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίο», σημείωσε η ΓΓ. Της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

«Μετά τις 18 Ιούνη θα αποδειχθεί επίσης ότι είναι ξεπερασμένη και η συζήτηση ποιες τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν στο μνημόνιο, ποιες τροποποιήσεις δέχεται η ΕΕ ή όχι, για τον λόγο: ότι η άναρχη πτώχευση είναι προ των πυλών για τον ελληνικό λαό τους επόμενους μήνες, ενδεχομένως και μέσα στο 2013" δήλωσε αναφορικά με τις ερχόμενες εκλογές, η κ. Αλέκα Παπαρήγα.