ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θανάσης Παπαθανάσης: Σε αυτές τις εκλογές να πάμε την Αιτωλοακαρνανία ψηλά

Θανάσης Παπαθανάσης: Σε αυτές τις εκλογές να πάμε την Αιτωλοακαρνανία ψηλά
«Σε αυτές τις εκλογές, αποφασίζουμε για το μέλλον μας» ανέφερε στο Newsbomb.gr ο Θανάσης Παπαθανάσης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, με τη Νέα Δημοκρατία.
Newsbomb.gr

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάσης Παπαθανάσης, μίλησε στο Newsbomb.gr για τις επικείμενες εκλογές και τους στόχους του αν καταφέρει να εξασφαλίσει μία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Έχοντας διαγράψει μια μακρά πορεία στον κόσμο της αγοράς αλλά και σε αυτόν της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Θανάσης Παπαθανάσης μπαίνει στον εκλογικό στίβο ενόψει της 21ης Μαΐου, ημέρα κατά την οποία θα διεξαχθούν οι εκλογές 2023.

Ο κ. Παπαθανάσης διεκδικεί την ψήφο των συμπατριωτών του από την Αιτωλοακαρνανία, όντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Όπως εξήγησε ο υποψήφιος βουλευτής, φαρμακοποιός, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, στόχος του είναι να δυναμώσει τη φωνή της περιφέρειάς του με την παρουσία του στο κοινοβούλιο.

Μετά από 21 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας βρεθεί σε διαφορετικές θέσεις με κορυφαία αυτή του Δημάρχου Ναυπάκτου, επέλεξε να περάσει στην κεντρική πολιτική σκηνή. «Πάντοτε είχα την αγωνία, από το Πανεπιστήμιο, να συμμετέχω στα κοινά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Newsbomb.gr.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Παπαθανάσης, με τον αρχισυντάκτη του Newsbomb.gr, Χρήστο ΓιαννούληNewsbomb.gr

«Είμαι ένας άνθρωπος της αγοράς, της εργασίας, της διπλανής πόρτας», σημειώνει τονίζοντας πως στόχος του είναι να μεταλαμπαδεύσει όλες τις γνώσεις που έχει αποκομίσει στον «ευλογημένο τόπο», όπως χαρακτήρισε, την Αιτωλοακαρνανία. «Πρέπει η Αιτωλοακαρνανία να αποκτήσει κάποια στιγμή brand», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης, υπογραμμίζοντας πως στόχος είναι οι νέοι άνθρωποι της περιφέρειας να έχουν τα κίνητρα να παραμείνουν στον τόπο τους.

«Οι εκλογές στις 21 Μαΐου είναι πολύ κρίσιμες. Είναι πολύ σημαντική η πρώτη κάλπη. Εκεί διακυβεύεται το μέλλον της χώρας. Θέλω αυτή η χώρα να ανεβεί», σχολίασε ο κ. Παπαθανάσης αναφορικά με το τι διακυβεύεται στις εκλογές στις 21 Μαΐου. «Υπάρχει σταθερότητα στη χώρα», σημείωσε και πρόσθεσε πως «η αγωνία όλων είναι να μην κάνουμε πισωγύρισμα, να μην επιστρέψουμε σε εποχές Τσίπρα» και ξεκαθάρισε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι ικανός και την επόμενη ημέρα θα γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα».

«Προτεραιότητα στην επόμενη ημέρα έχει δοθεί στην Παιδεία και την Υγεία. Μόνο με κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη θα έχουμε σταθερότητα στην επόμενη ημέρα, και μια χώρα εθνικά υπερήφανη», ξεκαθάρισε ο Θανάσης Παπαθανάσης πριν στείλει το δικό του μήνυμα στους ψηφοφόρους στην Αιτωλοακαρνανία.

«Τον Θανάση Παπαθανάση, τον γνωρίζουν όλοι. Με έχουν τιμήσει και με έχουν εμπιστευτεί. Είμαι ένας άνθρωπος που θα είμαι στο πλευρό τους, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Διαβιώ στην περιοχή, έχω τις επιχειρήσεις μου στην περιοχή, μεγαλώνω τα παιδιά μου στην περιοχή. Οι συμπολίτες μου με θεωρούν δικό τους άνθρωπο», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Το σύνθημά μου είναι ανεβάζουμε την Αιτωλοακαρνανία ψηλά. Ο πρώτος μου στόχος από την ημέρα που θα μπω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι να μπω μπροστά, να βάλω πλάτη και να διεκδικήσω και να πετύχω την ανάπτυξη για τον τόπο μας. Να τον ανεβάσουμε ψηλά».

Η συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στο Newsbomb.gr

Αξίζει να σημειωθεί πως τη Δευτέρα (24/4), ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, δημοσίευσε και το προεκλογικό του σποτ. Σε αυτό το κεντρικό σύνθημα είναι το «Να αλλάξουμε την Αιτωλοακαρνανία μαζί», τονίζοντας πως «Σε αυτές τις εκλογές, αποφασίζουμε για το μέλλον μας».

Δείτε όλο το προεκλογικό σποτ του Θανάση Παπαθανάση