ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Η Τζώρτζια των Μπλε υποψήφια με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Εκλογές 2023: Η Τζώρτζια των Μπλε υποψήφια με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Facebook

Εκλογές 2023: Η τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά στα ψηφοδέλτια του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας»

Την υποψηφιότητά της στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 ανακοίνωσε η γνωστή τραγουδίστρια του συγκροτήματος Μπλε, Τζώρτζια Κεφαλά.

Η τραγουδίστρια με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να πει το ναι στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και να βρεθεί και εκείνη στα ψηφοδέλτια του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».

«Έχω κάτι να σας πω. Αποφάσισα, επειδή κουράστηκα και έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα τα τελευταία 3-4 χρόνια που αφορούν στη ζωή των καλλιτεχνών, στη ζωή του βαφτισιμιού μου που ''έφυγε'' από παραλείψεις και ασυνεννοησίες… όλη αυτή η ανημπόρια να λειτουργήσουν απλά πράγματα και όλη αυτή η μοιρολατρία… ακόμα κι αυτό με έχει κουράσει πάρα πολύ», αναφέρει στο βίντεο η γνωστή τραγουδίστρια.

«Οπότε αποφάσισα, φίλοι μου, να δράσω και να ενωθώ με ένα άλλο κορίτσι που μου λένε ότι μου μοιάζει λίγο ενεργειακά… πάντως βρίσκω ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός, πολύ συνεπής, που τηρεί τον λόγο του, που έχει πάρα πολύ διάθεση να παλέψει για τους άλλους. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου», για να καταλήξει: «Τι λέτε λοιπόν να βάλουμε λίγο rock ‘n’ roll στη Βουλή; Λίγο τούλι και αρβύλα, βρε αδερφέ… και συνέπεια όμως», καταλήγει η Τζώρτζια Κεφαλά.

Φυσικά, το συγκρότημα Μπλε, με ξεχωριστή ανάρτηση στην σελίδα της μπάντας στο Facebook εξέφρασε την στήριξή του στην τραγουδίστρια, αναρτώντας το βίντεό της και γράφοντας: «Οι ΜΠΛΕ ψηφίζουν τι άλλο?? Σίγουρα Τζώρτζια», συνοδεύοντας την λεζάντα με τέσσερις μπλε καρδούλες.