ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια Επικρατείας - Αύριο τα ανακοινώνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023: Εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια Επικρατείας - Αύριο τα ανακοινώνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023: Ποια ονόματα περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσιάζονται αύριο

Την Παρακευή 29 Απριλίου επέλεξαν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχίαγια να παρουσιάσουν τα ψηφοδέλτια Επικρατείας στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για εκπλήξεις στη συμμετοχή των υποψηφίων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει τη σύνθεση του Επικρατείας, και το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής θα είναι γυναίκα και ενδεχομένως όχι από τον πολιτικό χώρο, καθώς ο πρωθυπουργός έχει εκφράσει την επιθυμία να έχει μεγάλη συμμετοχή γυναικών στο ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, στο ψηφοδέλτιο θα είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη και η Ματίνα Παγώνη.

Στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας της ΝΔ θα είναι επίσης ο Χρήστος Στυλιανίδης, ο Θόδωρος Σκυλακάκης, ο Άκης Σκέρτσος και ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Το Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια ημέρα ανακοινώνεται και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ταυτόγχρονα με το πρόγραμμα του κόμματος, το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας ονομάζει «συμβόλαιο για την αλλαγή».

Στο ψηφοδέτλιο του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, η Έλενα Ακρίτα, ο Όθων Ηλιόπουλος, ο Αθανάσιος Τσακρής, η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και η Ζωρζέτα Λάλη.

Σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε την Αθηνά Λινού.

Μάθετε τα πάντα για τις εκλογές