ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023- Βούλτεψη: Οι κομμουνιστές «οδηγούσαν τον κόσμο στα ψυχιατρεία αν διαφωνούσαν»

Εκλογές 2023- Βούλτεψη: Οι  κομμουνιστές «οδηγούσαν τον κόσμο στα ψυχιατρεία αν διαφωνούσαν»

Εκλογές 2023: Κόντρα Σ. Βούλτεψη, Θ. Θεοχαρόπουλου και Ανδρ. Σπυρόπουλου στην εκπομή του ΣΚΑΙ με τους Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης ανέβηκε στα ύψη το πρωί στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τους Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Σε λεκτική αντιπαράθεση με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Σπυρόπουλο, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψε τον κάλεσε να «αφήσει τα κουμμουνιστικά». Ο έτερος συνομιλητής του πάνελ, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη στη συζήτηση και διερωτήθηκε ότι είναι γενικώς κομμουνιστική η αντιπολίτευση όταν λέει τα θέματα και ο Ανδρεάς Σπυρόπουλος σχολίασε: «Μιλάω για τη νέα γενιά και τα επιδόματα που δίνετε σε συνέχεια των επιδομάτων του Τσιπρά, και μου λέτε ότι είναι κομμουνιστική πολιτική. Απίστευτα πράγματα».

Στο σημείο αυτό, η Σοφία Βούλτεψη είπε «Όχι, κομμουνιστικά είναι τα ψυχιατρεία», προκαλώντας αντιπαράθεση με τον Θ. Θεοχαρόπουλο που κάλεσε την υφυπουργό να μην προσβάλει τους κομμουνιστές και ότι τους λέει ψυχιατρεία.

Η Σοφία Βούλτεψη ανταπάντησε: «Όχι, δεν τους είπα ψυχιατρεία. Είπα ότι οδηγούσαν τον κόσμο στα ψυχιατρεία αν διαφωνούσαν».