ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Κόντρα Χατζηδάκη και Αποστολάκη για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο

Εκλογές 2023 - Κόντρα Χατζηδάκη και Αποστολάκη για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο

Εκλογές 2023: «Η σύγχυση στον ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη στον Έβρο καλά κρατεί», σχολίασε ο Κωστής Χατζηδάκης έπειτα από τα όσα δήλωσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για το θέμα της επέκτασης του φράχτη στον Έβρο, μια εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή των εκλογών.

Ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης και ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης λογομάχησαν για το «μπλόκο» του ΣΥΡΙΖΑ στη χρηματοδότηση του έργου από την ΕΕ, με σχετική τροπολόγια που έφερε στην Ευρωβουλή ο ευρωβουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας ως καλεσμένοι και οι δύο στο Action24, ο κ. Χατζηδάκης ρώτησε τον κ. Αποστολάκη αν θα υπέγραφε την τροπολογία με εκείνον να απαντά: «δεν ξέρω τι θα έκανα εγώ.. ενδεχομένως να μην το υπέγραφα».

Έπειτα ο κ. Χατζηδάκης πραγματοποίησε ανάρτηση στο Twitter παραθέτοντας το σχετικό απόσπασμα από το «debate» των δύο και σχολιάζοντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί σύγχυση για το συγκεκριμένα ζήτημα

«Η σύγχυση στον ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη στον Έβρο καλά κρατεί! Οι ευρωβουλευτές του προώθησαν την τροπολογία να μην χρηματοδοτηθεί από την ΕΕ. Ο κ. Αποστολάκης, όταν τον ρώτησα, απάντησε ότι δεν θα την υπέγραφε. Και ο κ. Τσίπρας δεν έχει ποτέ αποδοκιμάσει τους ευρωβουλευτές του. Να γιατί τα δόγματά τους δεν τους αφήνουν να γίνουν μια στοιχειωδώς σοβαρή πολιτική δύναμη!», ανέφερε αναλυτικά ο κ. Χατζηδάκης.