ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Πανηγυρική συνεδρίαση αύριο της ΚΟ της ΝΔ

Εκλογές 2023: Πανηγυρική συνεδρίαση αύριο της ΚΟ της ΝΔ

Εκλογές 2023: Στην ομιλία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εκπέμψει το σήμα της νέας αντεπίθεσης, τα προτάγματα της προεκλογικής καμπάνιας και την ανάγκη για συστράτευση με στόχο μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση. 

Πανηγυρική αναμένεται να είναι η συνδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής αμέσως μετά την ορκωμοσία της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς, και θα συμμετάσχουν επίσης και οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εκπέμψει το σήμα της νέας αντεπίθεσης, τα προτάγματα της προεκλογικής καμπάνιας και την ανάγκη για συστράτευση με στόχο μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Σημειώνεται πως η νέα Βουλή θα συγκροτηθεί σε σώμα στις 18:00 την Κυριακή και θα διαλυθεί την επομένη, μετά την εκλογή του προεδρείου του Κοινοβουλίου.

Τη Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των εκλογών της 25η Ιουνίου. Πρώτος σταθμός στον δρόμο για τις κάλπες θα είναι τα Δυτικά Προάστια της Αττικής και συγκεκριμένα θα περιοδεύσει στο Περιστέρι, έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας.

Επόμενοι σταθμοί θα είναι η Κρήτη και η Θεσσαλία, ενώ μεγάλη έμφαση θα δοθεί στη βόρεια Ελλάδα.