ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ολοταχώς για υποψήφιος και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

ΣΥΡΙΖΑ: Ολοταχώς για υποψήφιος και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος θα είναι και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές ζυμώσεις και οι διεργασίες για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι μέχρι τώρα υποψηφιότητες για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του προέδρου, είναι δεδομένα δύο. Αυτή της Έφης Αχτσιόγλου και αυτή του Νίκου Παππά. Αμφότεροι, μάλιστα έχουν μπει στην τελική ευθεία των ανακοινώσεων με την κ. Αχτσιόγλου να έχει απευθύνει κάλεσμα στους εκπροσώπους του Τύπου για το μεσημέρι (12:00) της Τετάρτης (12/7), ενώ ο κ. Παππάς αναμένεται να προχωρήσει στην επιβεβαίωση της υποψηφιότητας το Σαββατοκύριακο, στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Την ίδια ώρα, όμως, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ φαίνεται να μπαίνει στην κούρσα και ένα τρίτο όνομα. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος φαίνεται πως είναι ο τρίτος «πόλος» στις διεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό, έχει απευθύνει και αυτός κάλεσμα σε δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, έχει προσκαλέσει εκπροσώπους του Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7, 14:00) σε χώρο στου Ψυρρή. Εκεί, εικάζεται ότι θα κάνει γνωστή και τη δική του υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.