ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης για δήμαρχος Αθηναίων: «Εμφύλιος» στους Σπαρτιάτες -«Αδειάζουν» τον Στίγκα

stigas
Ο πρόεδρος του κόμματος "Σπαρτιάτες" Βασίλης Στίγκας

Τη δήλωση υπογράφουν οι εννέα από τους συνολικά 12 βουλευτές των Σπαρτιατών

Εννέα βουλευτές των «Σπαρτιατών» μέσω δήλωσης «αδειάζουν» τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα για δηλώσεις του κατά του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου σχετικά με ενδεχόμενη υποψηφιότητα του έγκλειστου Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων.

Σε δήλωσή του, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Ιωάννης Δημητροκάλλης, είπε ότι καταδικάζει τις πρωινές δηλώσεις του κ. Στίγκα.

Τη δήλωση υπογράφουν οι εννέα από τους συνολικά 12 βουλευτές (σ.σ δεν υπογράφουν οι κ.κ. Στίγκας, Ασπιώτης και Γαυγιωτάκης. Ο τελευταίος ωστόσο εμφανίζεται να στηρίζει την κίνηση των εννέα, ενώ αναμένεται να υπογράψει και ο κ. Ασπιώτης) της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και αναφέρει τα εξής:

Οι βουλευτές της ΚΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ καταδικάζουμε τις αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του κόμματος στην Ολομέλεια της βουλής εις βάρους του συναδέλφου μας κ. Κωνσταντίνου Φλώρου.

Ως Έλληνες βουλευτές διαθέτουμε πλήρη ελευθερία γνώμης, έκφρασης και επιλογής, γι' αυτό άλλωστε εκλεγομαστε στο όνομα του ελληνικού λαού.

Η ομιλία του κ. Φλώρου σίγουρα ενόχλησε την κυβέρνηση, εκφράζει όμως απόλυτα τους 250 χιλιάδες Έλληνες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Ζητήματα εσωτερικής λειτουργίας του κόμματος θα επιλυθούν με απόλυτα διαφανείς δημοκρατικές συνεδριακές διαδικασίες και με τη συμμετοχή της βάσης των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων μας.

Υπογράφουν:

Ιωάννης Δημητροκάλλης (γραμματέας ΚΟ)
Ιωάννης Κόντης
Γεώργιος Μανούσος
Διονύσιος Βαλτογιάννης
Αθανάσιος Χαλκιάς
Πέτρος Δημητηριάδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Αλέξανδρος Ζερβέας
Κωνσταντίνος Φλώρος