ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Χάρης Κοντοπυράκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κίσσαμο

Ο Χάρης Κοντοπυράκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κίσσαμο

«Απ' την αρχή λοιπόν για την Κίσσαμό μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Χάρης Κοντοπυράκης, που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κισσάμου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Μιχάλη Θεοδωρογλάκη.

Την απόφαση να συστρατευτεί με τον Μιχάλη Θεοδωρογλάκη, που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στον Δήμο Κισσάμου, ανακοίνωσε ο Χάρης Κοντοπυράκης. Με ένα λιτό, αλλά σαφώς περιεκτικό μήνυμα, το οποίο αναρτήθηκε τόσο στα social media του συνδυασμού «Κίσαμος από την αρχή» όσο και στην προσωπική του σελίδα, ο κ. Κοντοπυράκης τόνισε πως «δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, για εμένα μετράνε οι πράξεις».

Το μήνυμα του Χάρη Κοντοπυράκη:

«Απλώνω το χέρι σε όλες και όλους εσάς, που ζείτε και πονάτε την Κίσσαμο μας. Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, εδώ είναι οι ρίζες της οικογένειας μου, εδώ είναι ο τόπος μου. Με γνωρίζετε, δεν χρειάζονται συστάσεις και βιογραφικά. Αν μετράει κάτι είναι η θέλησή μου να προσφέρω για την αναγέννηση της περιοχής μας, που τόσο έχει ανάγκη. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, για μένα μετράνε οι πράξεις, οι αλλαγές, το αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο λόγος που στρατεύομαι στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Μιχάλη Θεοδωρογλάκη. Για τη ντομπροσύνη, την κουζουλάδα του, για την διάθεσή του να κάνει την Κίσσαμο αντάξια των προσδοκιών μας.

Απ' την αρχή λοιπόν για την Κίσσαμό μας! Χάρης (Χαράλαμπος) Κοντοπυράκης».