ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Δένδιας: Στο Μουσείο El Greco θαύμασε τον πίνακα του Θεοτοκόπουλου

Νίκος Δένδιας: Στο Μουσείο El Greco θαύμασε τον πίνακα του Θεοτοκόπουλου
Twitter

Νίκος Δένδιας: Ο υπουργός Άμυνας βρίσκεται στην Ισπανία, όπου συμμετέχει στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της ΕΕ

Το Μουσείο El Greco στο Τολέδο επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη (29/8) ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, όπου θαύμασε τον πίνακα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, «Τα δάκρυα του Αποστόλου Πέτρου».

Ο Νίκος Δένδιας έχει μεταβεί στην Ισπανία, όπου συμμετέχει σήμερα και αύριο (29/8 -30/8) στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Τολέδο. Οι κύριες θεματικές της Συνόδου αφορούν στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις περιφερειακές και παγκόσμιες επιπτώσεις της, όπως και σε τρέχοντα θέματα ασφάλειας της ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια και την Αφρική.

Με την ευκαιρία της Άτυπης Συνόδου λοιπόν, ο υπουργός Άμυνας βρήκε λίγο χρόνο και πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μουσείο El Greco όπου είδε από κοντά τον εκπληκτικό πίνακα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.

«Μπροστά στον εκπληκτικό πίνακα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, ''Τα δάκρυα του Αποστόλου Πέτρου'', κατά την άποψή μου τον πιο ιδιαίτερό του, στη ξενάγηση στο Μουσείο El Greco στο Τολέδο, με την ευκαιρία της άτυπης Συνόδου των Υπουργών Άμυνας της ΕΕ» έγραψε ο Νίκος Δένδιας στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).