ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δρυμιώτης για δημοσκόπηση ΣΥΡΙΖΑ: «Εξευτελιστικά τα ποσοστά Τσακαλώτου και Τζουμάκα»

Δρυμιώτης για δημοσκόπηση ΣΥΡΙΖΑ: «Εξευτελιστικά τα ποσοστά Τσακαλώτου και Τζουμάκα»

Πώς σχολίασε ο Ανδρέας Δρυμιώτης τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis 

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο ειδικός αναλυτής εκλογών και συγγραφέας, Ανδρέας Δρυμιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο MEGA.

Από την δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του MEGA, στην εκλογική κούρσα υπάρχει ένα «ντέρμπι» ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Ανδρέας Δρυμιώτης, είπε πως η εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη δείχνει πως οι ψηφοφόροι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν ανανέωση.

«Τα ποσοστά του Τσακαλώτου και του Τζουμάκα είναι εξευτελιστικά. Στη προτίμηση για την προεδρία υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που λέει πως ''δεν έχει πρόβλημα''. Εγώ πιστεύω πολύ στην παράσταση νίκης και σε αυτήν προηγείται η Αχτσιόγλου. Ο Κασσελάκης αποτελεί μία πολύ μεγάλη αντίφαση. Στην πρώτη του δήλωση μίλησε για ''σκηνοθετημένο πρωθυπουργό'' ενώ από εκεί και πέρα όλη του η εμφάνιση είναι σκηνοθετημένη. Είναι σαν να βλέπουμε υποψήφιο πρόεδρο για την Αμερική. Αυτά κάποια στιγμή θα ‘’χτυπήσουν’’ στον κόσμο. Εγώ ερμηνεύω τη προσκόλληση στον Κασσελάκη σαν την απελπισία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που τον βλέπουν σαν μοναδική ελπίδα. Αλλά αυτό έχει πολλούς κινδύνους. Δεν είναι δυνατόν να είσαι πρόεδρος κόμματος και να είσαι εκτός Βουλής για 4 χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δρυμιώτης.