ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Κασσελάκη: «Καλός σπρίντερ, αλλά θα αποδειχτεί αν είναι και μαραθωνοδρόμος»

Γεωργιάδης για Κασσελάκη: «Καλός σπρίντερ, αλλά θα αποδειχτεί αν είναι και μαραθωνοδρόμος»

Η πολιτική είναι μαραθώνιος, ο κος Κασσελάκης αποδεικνύει ότι είναι καλός σπρίντερ, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης

Τα συλληπητήριά του στις Ένοπλες Δυνάμεις για την τραγική απώλεια των πέντε μελών της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας, αλλά και στις οικογένειες των θυμάτων, εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας, κάνοντας λόγο για ένα σοκαριστικό γεγονός.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Mega αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον α’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος αποδείχτηκε καλός σπρίντερ, αλλά απομένει να αποδείξει εάν είναι και καλός μαραθωνοδρόμος.

«Εμείς δεν υποτιμούμε και δεν υπερτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Η πολιτική είναι μαραθώνιος. Ο κος Κασσελάκης αποδεικνύει ότι είναι καλός σπρίντερ, εάν είναι καλός μαραθωνοδρόμος είναι άλλο πράγμα».

«Υπάρχει η έννοια της επιθετικής εξαγοράς στον καπιταλισμό. Μεγάλες εταιρείες όταν περνάνε κρίση δέχονται ξαφνικά από το πουθενά επίθεση χρηματιστηριακή από κεφαλαιοκράτες που τις αγοράζουν για ένα πολύ μικρό ποσό και μετά το διαχειρίζονται όπως θέλουν. Κάπως έτσι μοιάζει και η περίπτωση Κασσελάκη. Ένα πρόσωπο άγνωστο στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πριν από 20 ημέρες που δεν έχει σχέση με την οργανωτική δομή του κόμματος γίνεται πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον κερδίσει και την επόμενη Κυριακή. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον πολιτικό πείραμα», σχολίασε.