ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένει για debate η Έφη Αχτσιόγλου – Τι απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένει για debate η Έφη Αχτσιόγλου – Τι απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Έφη Αχτσιόγλου κατέθεσε πρόταση για debate με τον Στέφανο Κασσελάκη, εκείνος αρνήθηκε και η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «είναι απαραίτητο για να ενημερωθεί ο κόσμος».

«Debate με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ήταν η αρχική φράση της απάντησης του Στέφανου Κασσελάκη στην πρόταση της Έφης Αχτσιόγλου για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας ανάμεσα στους δύο «μονομάχους» του δεύτερου γύρου των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη», ήταν η ανταπάντηση της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία με δικό της μήνυμα στα social media, επέμεινε στη διεξαγωγή της τηλεμαχίας με τον συνυποψήφιό της, και εξήγησε τους λόγους που τη θεωρεί απαραίτητης.

«Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης.

Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας.

Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος», έγραψε χαρακτηριστικά η Έφη Αχτσιόγλου.

Η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου: