ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ - Σταθάκης: Μπέπε Γκρίλο ο Κασσελάκης - «Καταλαβαίνω γιατί δεν εκλέχτηκες», λέει ο Καρανίκας

Στέφανος Κασσελάκης
Eurokinissi

Μπορεί οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να έριξαν τους τόνους - μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας - όμως ο «πόλεμος» που κρατεί καλά στην Κουμουνδούρου συνεχίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, ο οποίος έχει στηρίξει ανοιχτά τον Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε κάτω από ανάρτηση του πρώην υπουργού, Γιώργου Σταθάκη, εξαπολύοντας προσωπική επίθεση.

Ο Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος έχει δημοσίως ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου και έχει ασκήσει σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, σε ανάρτησή του παρομοίασε τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ως άλλον «Μπέπε Γκρίλο».

«Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια», κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!!!!!!», σχολίασε.

Ο Νίκος Καρανίκας απάντησε στον Γιώργο Σταθάκη, λέγοντας: «Τώρα καταλαβαίνω και εγώ όπως και αρκετός κόσμος γιατί δεν εκλέχτηκες. Τόση εμπάθεια το μόνο που σου κάνει είναι να θολώνεις την σκέψη σου ακυρώνοντας την λογική όπως ακριβώς τα λέει ο Σπινοζα».